Mara 's Schoonmaakdienstenblog
Over ons
Mara 's Schoonmaakdienstenblog

Hallo, ik ben Mara. Welkom op mijn blog. Oorspronkelijk kom ik niet uit Nederland, maar ben blij dat ik er nu woon. Ik werk in een groot luxe hotel als schoonmaakster. Ik vind het leuk om dingen schoon te maken en ben thuis eigenlijk ook alleen maar bezig met dingen schoon houden. Soms is het zelfs zo erg dat ik heen krummel wil laten liggen. Ik ben begonnen met mijn blog omdat ik graag andere mensen wil helpen met het schoon maken en houden van hun huis. Ik geef tips over schoonmaken en zal verschillende diensten aanraden. Veel plezier met lezen, Mara.

Archief

Mara 's Schoonmaakdienstenblog

Een schoonmaakbedrijf inhuren is een goede keus

Ronald Ramos

Heb je een groot bedrijf of misschien een huis dat nodig aan een poetsbuurt toe is, maar heb je zelf geen tijd om dit te doen? Geen probleem, er zijn talloze schoonmaakbedrijven die je hierbij kunnen helpen. Er zijn verschillende soorten schoonmaakbedrijven te vinden, maar niet alle schoonmaakbedrijven zijn zo grondig als Schoonmaakbedrijf Prima. Sommige zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoorpanden en andere organisaties zijn meer thuis in het poetsen van woningen. Ook de prijzen lopen uiteen. Dus ben je opzoek naar een bedrijf dat jouw kantoor of woning even onderhanden moet nemen, ga dan eerst op onderzoek uit naar welk schoonmaakbedrijf bij jouw wensen en budget past.   

Schoonmaken op kantoor   

Als je op kantoor werkt is een schone omgeving echt een must. Je moet er toch niet aan denken om de hele dag in een stoffige ruimte te zitten? Natuurlijk is een werknemer zelf ook gedeeltelijk verantwoordelijk voor een schone werkomgeving en zal hij of zij af en toe best een doekje over het bureau kunnen halen. Echter voor de grote klussen als stoffen, stofzuigen en dweilen kan dit niet verwacht worden van kantoorpersoneel. Hiervoor kan je een schoonmaakbedrijf inhuren. Laat deze bijvoorbeeld 1 of 2 keer per week het hele pand onderhanden nemen. Het is ook een goede optie om iedere dag iemand te laten komen. Doe dit dan voor en na werktijd. Zo hebben de schoonmakers de kans om in een keer door te werken en heeft het kantoorpersoneel geen last van onderbrekingen. Wel zo makkelijk en efficiĆ«nt voor iedereen dus!   

Hulp in de huishouding 

Vaak denken we bij hulp in de huishouding aan schoonmakers voor oude en hulpbehoevende mensen. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Natuurlijk zijn er meer ouderen die hulp krijgen, dit omdat ze het zelf simpelweg niet meer kunnen doen. Met het drukke bestaan van tegenwoordig zijn er ook steeds meer jonge mensen die hulp zoeken in de huishouding. Naast een drukke baan en een bruisend gezinsleven is het niet gek dat er niet veel tijd meer is voor een dag grondig schoonmaken. En is deze tijd er wel dan wil het niet zeggen dat je na je 5de dag werken ook nog zin hebt om jouw huis helemaal spik en span te maken. Schakel dan een schoonmaakbedrijf in dat jou hierbij zou kunnen helpen. Al is het maar voor 1 dag, dit maakt vaak niks uit. Je zou ook af kunnen spreken om 1 keer samen met een schoonmaker even goed door het huis heen te gaan en dat deze persoon daarna iedere week de kleine dingen bijhoudt. Zo heb je zelf helemaal geen omkijken meer naar het huishouden en blijft er meer tijd over voor de leuke dingen in het leven.


Delen